Zoekmachine

Adverteren

.

Van clicks naar klanten

Zoekmachine Adverteren

SEA campagnes die converteren

Zoekmachine adverteren is een krachtig middel om direct potentiele klanten te bereiken met gerichte advertenties op zoekmachines zoals Google. Er zijn veel ontwikkelingen gaande op gebied van Search Engine Advertising, met name Artificial Intelligence en Machine Learning wordt ingezet voor automatisering van campagnes en optimaliseren van het advertentie algoritme. Dat betekent een continu veranderend speelveld waarbij jij de beste mogelijk positie wilt behalen en behouden. Wij helpen jou de juiste te keuzen maken als het gaat om advertentiestrategie, campagne-management en optimalisatie. 

 

Door advertentiecampagnes op de juiste manier in te richten kunnen bezoekers met koopintentie snel naar de online sales funnel worden geleid. Als zoekmachine adverteren specialist helpen wij u om groei te realiseren met zowel PPC (Pay-Per-Click) Advertising evenals optimalisatie van uw online en offline sales proces (conversie) voor maximaal resultaat. Onze focus bij zoekmachine adverteren ligt op het doorlopend verhogen van rendement door optimalisaite van de gehele sales funnel. Hierbij werken wij nauw met jou samen door middel van periodieke strategie en kennis sessies.

Strategisch aan de slag met optimalisatie

Het bepalen van de advertentiestrategie is de eerste stap. Hoe zetten we de propositie(s) om naar sterke advertenties? Hoe realiseren we hoge advertentieposities tegen lagere kosten? Hoe verslaan we de concurrentie? Werken vanuit een advertentiestrategie zorgt voor focus, duidelijkheid en verhoging van rendement op lange termijn. We denken inhoudelijk mee en brengen onze kennis en creativiteit in voor optimalisatie om succesvol de bedrijfsdoelstellingen te behalen en meer.

Succesvol van SEA naar klanten

Zonder optimale online sales funnel leert de praktijk leert dat slechts een klein deel van betaalde bezoekers formulieren invult, een e-mail stuurt, telefonisch contact opneemt of direct klant wordt door producten of diensten af te nemen. De conversie van clicks naar klanten hangt sterk af van de consistentie en kwaliteit van de website en of landingspagina.

Wij zetten niet alleen sterke SEA campagnes neer maar helpen ook effectief mee met het daadwerkelijk realiseren van conversie aan de voorkant. Dat maakt onze aanpak onderscheidend, met focus op groei en geeft je concurrenten in veel gevallen het nakijken.

Complete SEA Optimalisatie

Van betaalde clicks naar betalende klanten

Onderzoek

Alles start met gedegen onderzoek naar jouw markt. Dit beperkt zich niet alleen tot standaard zoekwoorden analyse maar ook de concurrentie en proposities worden onder de loep genomen.

Strategie

Samen bepalen we een creatieve en concurrerende advertentiestrategie waarin ook marktonderzoek is meegenomen. Dit dient als leidraad voor de uit te voeren werkzaamheden, doelstellingen en man

Testen

Key is het omzetten van jouw waardepropositie(s) naar messcherpe advertenties en het testen hiervan. Dit is namelijk het enige wat jouw producten en diensten verbindt met de online doelgroep. 

Verbeteren

Door periodieke testen en experimenten werken we doorlopend aan het verbeteren van je campagnes. Ook kijken we streng naar wat daadwerkelijk winst brengt – conversie – en hoe we hier het maximale uithalen op basis van je budget.

Conversie

Samen bepalen we een creatieve en concurrerende advertentiestrategie waarin ook marktonderzoek is meegenomen. Dit dient als leidraad voor de uit te voeren werkzaamheden, doelstellingen en man

Groeien

De resultaten van de voorgaande stappen zorgt voor een fundament om te schalen. Echt groei realiseren door De resultaten van de voorgaande stappen zorgt voor een fundament om te schalen. 

Hoger rendement met SEA budget?

Wij helpen je graag verder.